Funktioner: 1 Høj kvalitet Topcon tribrach med optisk styrtdykke 2 Hver enkelt pakket i en enkelt box

Forsendelse Politik:

Vi sender til hele verden og vil sende varen til dig inden for 1-3 hverdage efter modtagelse af betaling.

Vores logistik team vil spore pakken hele tiden, indtil du modtager det , bedes du kontakte os på www.jkmikkelsen.dk besked eller Trade Manager for forsendelse status.Vi vil også holde dig orienteret om dette.

Betaling:

Vi accepterer betaling metoder fra www.jkmikkelsen.dk Escrow .

Alle betalinger, som forventes inden for 7 dage efter køb af et element.

Vigtige Erklæring:

Faktiske emne, vil se det samme som på billedet, men der kan være mindre afvigelser i farver eller etiketten på grund af belysning effekt i løbet af de foto der er taget eller købers skærm indstilling.Også, vil vi sende vores kunde op - til-dato etiket.

Garanti og Returnering:

14 dages fuld returret : Hvis du, uanset årsagen, du er utilfreds med dit køb, skal du returnere den i sin oprindelige tilstand inden 14 dage til en refusion eller udskiftning.Bemærk venligst varen, som er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.Også, du er nødt til at betale ekstra shipping gebyr.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

12 måneder garanti : Du købe med tillid.Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti elementer. (I de fleste tilfælde, vil køber kun har til gengæld det problem komponenter i stedet for hele pakken.).

Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores retur adresse, og skrive "gave" på de levering detaljer ark.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Kontakt os venligst for at løse eventuelle spørgsmål til vores produkter eller services, i stedet for at overlade en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget.

Vi er altid glade for din positive feedbacks til at lade os vide, at du har modtaget din pakke, og du er tilfreds med de varer og service.Selvfølgelig, vi vil være glade for at lade positiv feedback til dig.Så, glem ikke at give os positiv feedback, hvis du er satisfed med vores produkter!

Vi er en professionel producent, fabrik, vil der være en stor rabat, hvis du laver en big deal !

Seriøs Køber Kun!Køb venligst varen, hvis du er enig i alle de vilkår.

  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Model-Nummer: GDF321